"Motivatia este un combustibil major cand vine vorba de actiunile noastre, iar puterea ei este nemarginita.  Sa poti sa iesi din labirintul apatiei si sa te trezesti din somn dimineata cu nerabdare pentru a incepe noua zi, este un lucru minunat insa acest lucru se intampla atunci cand suntem motivati si vom fi dobandit secrete din arta de a fi un invingator."
Ce frumos spus!
Dar pentru a gasi si aplica motivatia vei trece prin toate etapele pana cand vei indrazni sa zpui - zboara!

Exista lucruri si persoane pe care-n ciuda faptului ca ne fac rau, mult prea rau, cu sau fara voia lor, fie pentru ca ne creeaza dependenta, fie te manipuleaza, fie pentru ca ne genereaza obsesii ,ne-ncapatanam sa le tinem aproape, pentru ca ne-am obisnuit cu ele si cu confortul de-a le sti acolo, cu falsa iluzie ca sunt exact ceea ce ne trebuie. Tocmai aceste lucruri altereaza sanatatea fizica si mentala.

De nimic pe lumea asta n-ar trebui sa te legi orbeste, nicio dependenta n-ar trebui sa te subjuge , dar daca totusi a facut-o e timpul sa-ti obtii eliberarea.N-o vei putea face perseverand in aceleasi obiceiuri si trairi ci adoptand atitudinea corecta. N-am zis ca va fi usor, dimpotriva.Dar daca toate "semnele" iti arata ca tie iti faci rau, continuand vei fi cu atat mai aproape de autodistrugere.
Orice capcana in care , desi o stii acolo, te intorci si cazi din nou te duce cu un pas mai aproape de decaderea atat fizica cat si morala.
Dintre examenele vietii poate asta este unul dintre cele mai importante, intelepciunea de a distinge lucrurile care-ti fac rau si capacitatea de a te debarasa.Sa nu crezi ca nu stiu cat de greu este sa accepti ca te afli in aceasta inchisoare.Sa nu crezi ca n-am trait la fel ca si tine cu aceste scuze care te-au tinut legat pana ai simtit ca nu mai poti si ti-au dat falsa impresie ca n-ai ajuns aici.
Important este doar sa gasesti puterea in interiorul tau, orice ti-as spune eu vei accepta dar nu vei pune-n practica desi esti constient ca vrei sa te eliberezi de povara.
Fa astazi primul pas, recunoaste, accepta si doreste-ti sa gasesti in tine puterea de a te indeparta de ORICE iti face rau si te face captiv.

"Oamenii fericiti vor dezvolta incredere in ei si vor lua viata de la prezent spre viitor.
Oamenii nefericiti isi vor distruge increderea si vor lua viata dinspre trecut pana in prezent. Ei nu vad viitorul, sau il vad foarte scurt si intunecat."
Fii tu cel fericit si vor fi si cei din jurul tau. Faci parte dintr-un mecanism in care daca o piesa e deteriorata intreg motorasul scartaie..

Esti in fata unui aparat cu zeci de butoane. Pe unul scrie On si pe unul scrie OFF. Oare ce fac toate celelalte butoane? N-o sa stii decat cand vei hotari sa actionezi cu-ntelepciune, sa dai on la tot ce-ai pierdut in timpul dependentei si off lucrurilor si oamenilor care te-au subjugat, sa devii un om despre care se spune - Uite ca se poate!