Sunt ghilimele, nu-s cuvintele mele, da-s gandurile ce le impartasesc si-mi vine din ce in ce mai greu sa le astern in ultima vreme. Simt acel vulcan mocnit care-si asteapta momentul. Simt acea revolta care nu-si permite sa izbucneasca, simt exact cum scrie aceasta fata draga.

"Nu vreau nimic de la nimeni!...pentru ca am invatat de prea mult timp ca nimic nu e gratis, nici macar o vorba buna!Ca o mana intinsa nu inseamna neaparat un punct de sprijin, ci de cele mai multe ori e o mana care cere...
Nu vreau sa fiu dulce , calda si sensibila!Nu vreau si nu pot sa fiu un ingeras!Persoanele dulci si sensibile sunt mereu ranite, ele sunt cele care sufera mereu pentru tot si toate...Prefer sa fiu o jigodie! O jigodie nu poate fi ingenuncheata!O cutra se ridica si merge mai departe!O jigodie nu sufera, deci nu poate fi ranita!
Nu vreau multi prieteni!...pentru ca adevaratii prieteni sunt rari!Prefer calitatea nu cantitatea!Oricum , oricati prieteni ai avea in fata problemelor importante precum si in fata mortii vei fi mereu singur!
Nu vreau sa traiesc mult pentru ca asta ar insemna sa imbatranesc si mie mi-e groaza de batranete!Si nu vorbesc de riduri, burta , celulita si par alb.Ceea ce ma sperie e ideea de dependenta ,de neputinta asociata batranetii.Prefer sa iau tot ce pot de la viata, sa invat cat mai mult, sa acumulez cat mai multa experienta intr-un timp relativ scurt!
Nu vreau sa fiu iubita de toti!Prefer sa fiu iubita de unul singur! Cel care conteaza!Dar sa fiu iubita dincolo de limite, dincolo de ratiune, dincolo de orice...
Nu vreau ca lumea sa ma accepte pentru ca nici eu nu vreau sa accept lumea in lumea mea! Daca as vrea sa fiu accepta ar trebui sa ma schimb si nu vreau asta. Ma plac asa cum sunt!Sau ca sa fiu acceptata ar trebui sa ma prefac ca sunt altfel decat sunt, sa port in fiecare zi o masca si nici asta nu vreau! Nu este doar teribil de obositor dar exista riscul ca intr-o zi uitandu-ma in oglinda sa nu mai stiu cine sunt de fapt, eu sau masca?
Vreau doar sa fiu EU!
Sa traiesc viata MEA!
Asa cum vreau EU!
Nu vreau nimic mai mult! Doar atat!

urasc mentalitatea de turma!!
urasc ipocrizia!
urasc sa se bage cineva in treburile mele fara sa i-o cer!
urasc sa primesc sfaturi despre cum sa imi cresc copiii!
urasc minciuna!
urasc banalitatile!
urasc sa fiu catalogata!
urasc sa ma incadrez in ceea ce considera alti ca e normal!"