Se pare ca viata nu are numai file roz,,,cele gri le intercaleaza.De parca-i ceva nou....
Am crezut enorm in prietenie , in prietenia curata si dezinteresata, in toleranta, bunatate si intelegere, dar m-am oprit in fatza unei palme de egoism, de judecata doar prin interesul  propriei persoane,  de egocentrism.Nu am actionat niciodata in viata mea cu rautate, poate cu inconstienta, dar niciodata nu am ranit sau injosit cu buna stiinta pe nimeni.
Din pacate viata imi da din nou o lectie, imi dovedeste iar cat sunt de naiva si indulgenta, cat caut sa fiu pe placul tuturor si..nu inteleg de ce..

Vreau doar sa ma duc departe...departe de oameni care nu se gandesc decat la ei insasi...de oameni carora trebuie sa le platesc eu suferintele acumulate peste timp...







5 Comments

Eu poezie spunea...

trist draga mea ...trist ..uite-asa se gaseste cate cineva care sa calce in picioare bunatatea ta ... si sa contribuie la schimbarea ta din bine ...in mai putin bine...sa-ti doresti sa pleci departe si sa nu mai stii de unii oameni..trist ...si nu va fi unica data.

gaby_d spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
gaby_d spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
gaby_d spunea...

veronik..nu cred ca aici e vorba de bunatatea mea, nimeni pe lume nu e bun, toti suntem rai , egoisti, chiar dac-o recunoastem sau nu, pentru ca intotdeauna cautam sa facem ceva spre binele nostru, apoi al altuia.
E vorba doar ca niciodata nu am actionat constienta fiind ca jignesc, ranesc, injosesc, decad pe cineva.
Involuntar, cu siguranta am facut-o. dar..hai ca "la nervi" se spun multe, si in fond ce e dat sa fie ..traieste vesnic, ce nu, moare la prima lovitura. atat de frumos imi scria odata doamna Rodica botan:"Unii oameni vin in viata noastra"for a reason" (pentru un motiv) si altii"for a season" (pentru un sezon)"

Ionix spunea...

stiu cum e... esti fecioara sensibiloasa ca si mine.. te iubi :X